субота, 23 липня 2011 р.

Мрії...

В дитинстві моїми улюбленими іграшками були стрічки, намистинки, клаптики тканин, а ще олівці та папір, який я стосами змальовувала дівчатками в гарних сукнях..Шкода що до сьогодні ці стоси не дожили..))Ще тоді я знала  - коли виросту шитиму одяг. І мрія потроху втілювалася - батьки подарували мені на 10 річчя  ШВЕЙНУ МАШИНКУ!!!Правда дитячу, проте МОЮ і таку майже справжню!!!!Отак мабуть і почалася моя подорож пристрасною стихією під назвою МОДА.Тільки поняття мода стало мені зрозумілим дещо пізніше.
Потім було безліч пошматованих маминих речей, уроки живопису та рисунку, інститут, нова швейна машинка (СПРАВЖНЯ!!)перша пошита для сестри спідниця, журнали мод, манекени, шалене захоплення великими кутюрьє, перша колекція, конкурси, подорожі, натхнення, ескізи, ескізи...
Я щаслива,що в мене є сестра. Не лише тому, що вона найкраща сестра від усіх, а ще й тому що завдяки їй я знаю що потрібно красивим модницям. Вона цілком довіряє моєму смаку за що я їй безмежно вдячна.

Так от, запрошую Вас мої милі до свого ательє. Саме тут втілюються палкі мрії модниць. І не забувайте слова великої мадемуазель Шанель - Мода проходить, та стиль залишається.

З пропозиціями та замовленнями пишіть на мою скриньку lili.atelje@gmail.com







2 коментарі:

  1. Вітаю тебе в безмежних інтернет просторах!
    Бажаю успіхів у творчості, натхнення та хороших замовлень:)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую Олечко!!!Поки що пристосовуюся тут=))

    ВідповістиВидалити